ÖVRIGA TJÄNSTER

Vi är stolta över att vara ett familjeägt företag med en imponerande historia som sträcker sig tillbaka till 1954. Ursprungligen inriktade vi oss på handeln med toalettartiklar, och under 1970-talet tog Jack Rothschild över ledningen från sina föräldrar. Sedan dess har vi framgångsrikt utökat våra verksam-hetsområden till att inkludera licensiering av exklusiva dofter och hårvårdsprodukter, samt utveckling av egna varumärkesprodukter.

 

Vi strävar efter att vara er pålitliga partner för innovativ produktutveckling och effektiv hantering av era varumärkesprodukter. Hos oss kan ni kombinera och anpassa våra tjänster för att skapa en skräddarsydd lösning som underlättar ert arbete.

 

Anlita oss på Romella International AB för en smidig tredjepartslösning! Våra lösningar är unika och skräddarsys efter era specifika önskemål och behov. Vi är en kompakt firma med stor kapacitet och en stark inriktning på personlig service.

 

Kontakta oss för att inleda en diskussion om hur vi kan stödja era unika behov och mål. Vi ser fram emot att skapa framgång tillsammans!

 

Vad Romella kan erbjuda er:

- Lager och Lagring i Stockholm City:

Vårt kontor och lager i centrala Stockholm ger oss möjlighet att erbjuda omfattande lagringsmöjligheter mitt i staden. Här kan vi tryggt och säkert förvara era produkter vid behov, vilket ger er en bekväm och centralt belägen lösning för lagring och distribution.

 

- Orderhantering och Distribution:

Utöver lagring har vi även kapacitet för att effektivt packa och skicka ut era order direkt till era slutkunder. Detta möjliggör en smidig och komplett service, där vi tar hand om hela processen från förvaring till leverans, för att möta era specifika behov och säkerställa nöjdheten hos era kunder.

 

- Produktdesign:

Våra skickliga designers står till tjänst för att skapa unika och attraktiva flaskor och förpackningar som passar era behov. Genom att kombinera kreativitet och teknisk expertis strävar vi efter att ge era kosmetiska produkter en distinkt och minnesvärd identitet.

 

- Sourcing av material:

Genom vår omfattande kontaktbas strävar vi inte bara efter att skapa en genomtänkt design åt er, utan vi kan också säkerställa förmånliga priser när det kommer till inköp av flaskor och förpackningsmaterial. Genom vårt nätverk skapas möjligheter för kostnadseffektiva lösningar som möter era specifika krav.

 

- Doftutveckling:

Vi har tillgång till erfarna parfymörer som besitter flera års expertis inom doft-utveckling. Deras insikter och färdigheter står till vårt förfogande för att skapa skräddarsydda dofter som exakt matchar era krav och önskemål. Vi strävar efter att ge era produkter en unik och minnesvärd doftsignatur.

 

- Samarbete med företag för produkttillverkning:

Vi assisterar er i att hitta rätt partners för att fylla och paketera era produkter effektivt och professionellt.

 

- Expertis inom farligt gods (packning + dokumentation):

Vår personal, med omfattande erfarenhet av hantering av farligt gods, finns tillgänglig för att assistera er med säker packning och korrekt dokumentation av era parfymer inför internationell frakt.