Finns att köpa hos:

sg79sthlm.se

Favorites Set 3 x EdP 15ml


Produktinfo:
N°1 EdP 15ml
En renodlad och modern parfym av colognetyp som blandar fräscha och solfyllda noter till en upplyftande doft. Doften öppnas upp med en fräsch blandning av apelsin, spritsig rosépeppar och kardemumma och övergår i ett kryddigt hjärta av ingefära, muskotnöt och koriander i kombination med elemi. Ett sensuellt ackord av benzoin, tiareblomma och citronskal omsluter den moderna doften.

 

N°3 EdP 15ml
En doft som framkallar den varma smekningen av vinden, havet och en solkysst hud. Färgad av livligheten av citrus och fruktiga noter av äpple, har den en djup feminin och varm bas från apelsinblomma, fräschhet av grönt te, varmt trä och mjuk ambra.

 

N°16 EdP 15ml
Beskrivs som varm och frisk. En blommig chypre med gourmand som ger en varm känsla av intensiva blomnoter och en lätt söthet som kombineras med torr pudrighet i basen.

 

Ingredienser N°1 EdP 15ml:

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonenes, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Geraniol, CI 19140, Citral, Eugenol, Cinnamaldehyde, CI 16035, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Benzoate

 

Ingredienser N°3 EdP 15ml:

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonenes, Linalool, Citral

 

Ingredienser N°16 EdP 15ml:

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water),Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, D-limoene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Coumarin, Geranoil, Citronellol, Citral, Bezyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Amyl Cinnamal, CI 19140, CI 16035

 

Art nr: SG136

EAN nr: 7 39150633 136 5