Finns att köpa hos:

sg79sthlm.se

Start Set 3 x EdP 15ml


Doftbeskrivning:
N°1 EdP 15ml

En renodlad och modern parfym av colognetyp som blandar fräscha och solfyllda noter till en upplyftande doft. Doften öppnas upp med en fräsch blandning av apelsin, spritsig rosépeppar och kardemumma och övergår i ett kryddigt hjärta av ingefära, muskotnöt och koriander i kombination med elemi. Ett sensuellt ackord av benzoin, tiareblomma och citronskal omsluter den moderna doften.

 

N°2 EdP 15ml
En strukturerad doft som i toppnoten blandar friska och lätta noter med en varm och krämig bas för att skapa en modern kontrast. Den öppnas upp med fräschören av mandarin, grapefrukt, och elemi blandat med fruktig svartvinbär. I hjärtat, lätt och grön med noter av delikat ros och magnolia kombinerat med koriander och svartpeppar för en aning kryddighet. Basen är en varm och sensuell kombination av patchouli, krämig tonkaböna och mjuk mysk.

 

N°3 EdP 15ml
En doft som framkallar den varma smekningen av vinden, havet och en solkysst hud. Färgad av livligheten av citrus och fruktiga noter av äpple, har den en djup feminin och varm bas från apelsinblomma, fräschhet av grönt te, varmt trä och mjuk ambra..

 

Ingredienser N°1 EdP 15ml:

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonenes, Linalool, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Citronellol, Geraniol, CI 19140, Citral, Eugenol, Cinnamaldehyde, CI 16035, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Benzoate

 

Ingredienser N°2 EdP 15ml:

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonenes, Citronellol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Linalool, CI 19140, Geraniol, CI 16035, Citral, Coumarin

 

Ingredienser N°3 EdP 15ml:

Alcohol Denat, Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Limonenes, Linalool, Citral

 

Art nr: SG123

EAN nr: 7 39150633 123 5