Finns att köpa hos:

Apohem.se  -  Apotea.se  -  Beautybird.se  -  Lyko.se

Thicker Fuller Hair Tonic 100ml


Produktinfo:
En tonic som gör underverk för hår och hårbotten. Innehåller aminosyran arginin som bygger densitet och saktar ner håravfall för ett tjockare, fylligare hår.

 

Varför du kommer att älska den

Ger tunt och fint hår ett lyft med extra volym och fyllighet från hårbotten till topparna. Denna aminosyratonic hjälper till att stärka hela håret, från hårbotten till topparna. Det gör håret hälsosamt, samtidigt som det reducerar hårbrott vilket innebär att håret blir långsiktigt tjockare och fylligare! Kontinuerlig användning i 3 månader tillsammans med vår Volume Boost Shampoo och Volumes Boost Conditioner resulterar i synligt fylligare hår. Passar bra på färgat hår, kemiskt behandlat hår, naturligt hår samt hårförlängningar.

 

Vem passar den?

Perfekt för tunt och fint hår.

 

Bra att veta

  • Stärkande
  • Förhindrar håravfall
  • Kliniskt bevisat
  • Känslig hårbotten
  • Salongresultat

 

Användning:
Spraya jämnt i fuktigt hår från hårbotten till topparna och styla sedan som vanligt. Använd efter varje tvätt och kontinuerligt i 3 månader tillsammans med Volume Boost Shampoo och Volumes Boost Conditioner för bästa resultat.

 

Proffstips:
Vi ser otroliga resultat efter kontinuerlig användning av denna produkt. Lyfter tunt, fint hår och ger håret mer densitet.

 

Varning: Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen, spola genast med vatten.

 

Ingredienser:

Aqua (Water), Alcohol Denat., Propylene Glycol, L-Arginine, Citric Acid, Parfum (Fragrance), Coumarin, Eugenol.

 

Art nr: U074

EAN nr: 5 060472 671615

Rek. utpris: 150 SEK